Het is een camper! Het is een boot! Het is precies wat ik nodig heb!

awesome april 24, 2013 0
Het is een camper! Het is een boot! Het is precies wat ik nodig heb!

Puur hypothetisch gezien zou je tijdens je vakantie dingen kunnen doen. Een relevanter alternatief is dat gewoon niet te doen, en is even lekker rustig te gaan zitten.
Maar mocht je dan toch dingen gaan doen, kan het handig zijn om die te combineren om je energie niet te verdoen aan absolute larie. Nu ben ik toevallig zelf een levend spektakel in dingen combineren: zo praat ik vaak – opzettelijk hard – terwijl ik aan het eten ben, om er aan bij te dragen dat ik in ieder geval anderen overstem. Buitengewoon efficiënt. Ook heb ik ooit eens een dansend een tosti met chips en hopjesvla gecombineerd. Pleurisbende, maar zeker de ervaring waard.
Nu ik er over nadenk: ik kan eigenlijk vrijwel alles met eten combineren. Wat resulteert in een zeer praktische indeling van mijn tijd, welke – dat hoef ik u waarschijnlijk niet eens uit te leggen – uiterst kostbaar is.
Het rare is dat vrijwel niemand het lijkt te appreciëren dat ik zo walgelijk goed ben in multitasken.

caravanbootWelnu, wat heeft dat met die gekke caravan te maken die je net zag? Dat zit als volgt; onze vrienden uit de Oostelijk-Baltische staat Duitsland hebben weer iets moois gecreëerd. Iets waarvan je niet beseft hoe hard je het nodig hebt tot je het ziet. Het is een soort Kombino alleen dan zonder vissticks, tomaten en spinazie en met een caravan en een boot. De mallerds noemen het zelf Schwimmcaravan / Sealander en laten met deze vinding zien dat er nog altijd rek in de menselijke geest zit.

De Sealander is een combinatie van een wanstaltig lelijke boot en een caravan. Twee dingen die je los van elkaar niet per se nodig hebt maar hetgeen plots onmisbaar wordt wanneer het in deze mix gegoten is. De Sealander biedt voor praktisch elk mogelijk rampscenario – bijvoorbeeld zombies en shit – een plausibele oplossing.

Handige aan de Sealander is dat je er mee kunt varen en je hem ook – bijvoorbeeld met een stuk touw of pritstift – achter je auto kan hangen.
De Sealander heeft 2 bedden, – leuk als je niet de hele tijd op dezelfde wil slapen – een zonnedak en allerlei handige camping accessoires. En nee, ook wij hebben geen idee wat handig is met kamperen; behalve er snel kappen.
Beter is dat je van onze Germaanse freunden allemaal upgrades mag uitkiezen als je ze daar centjes voor geeft. Zo is een Barbeque en veel lawaai op je amfibieuze caravanboot ineens binnen handbereik.

Als je hem hebt bestelt – wat je hierrr doet – en hij geleverd is kan het grote avontuur beginnen. Aan het varen en de benzine bijna op? Snel terug naar land voor een refill.

Werkt hetzelfde voor bier.

zuipschuur

te water met de schwimmcaravan

Sealander caravanboot

caravanboot

caravanboot 4

caravanboot 3

Sealander

camperboot

caravan boot 5

Reacties

Reacties

Laat een reactie achter »

You must be logged in to post a comment.