Kamperen begint hier!

JW maart 15, 2013 3
Kamperen begint hier!

Kamperen.. leuk! Beestjes, koud, honger, meer beestjes, van de grond eten, in de pis van kinderen zwemmen, afwassen, wat extra beestjes en nog wat muggen.. wat wil een mens nog meer? Heerlijk zo een paar weken bijkomen.

Juist, in ambitieuze plannen een nieuwe camper aan te schaffen, en er eindelijk eens niet verdomde karig af te komen kwamen we dit akelig relaxte alternatief van een campert tegen. Als level 1 kampeerder kun je moeilijk direct beginnen met jezelf hard aan te pakken en – uiterst vreemde – dingen gaan doen als in een tent slapen, zonder tv, eten van de grond en douchen, in wat door moet gaan voor een afwas/douche/plee combinatie.

Beter leek het ons eens rustig de gewenning af te bouwen.. en wat is er nou beter dan als nieuwbakken campingbewoner af te trappen met deze campert.
Die gekke man naast je op de camping, ja met die snor en die belachelijke bril zittend voor z’n Tabbert, zal vies op z’n neus kijken, wanneer jij met dit bakkie aankomt! Natuurlijk ontbeert hij ook de fundamentele glow in the dark verf niet.
Logischerwijs heb je ook een ‘push-button roof terrace’ waarmee je met één druk op de knop je – verwarmde – dakterras uitklapt. Again, makkelijker dan op de caravan klimmen en een fikkie stoken. Master bedroom, loungeruimte, flatscreentelevisie en keuken zijn ook te vinden in de camper, na enige tijd zoeken althans.

Op zich vreemd dat men nu pas met het idee komt om het hele ouderwetse kampeeridee van ‘jezelf wekenlang pijnigen in pure schraalheid’ op te blazen. Om dit te vervangen door enige onmisbare luxe. Ons inziens is de Marchi Mobile; een gat in de markt en staat met 2 jaar elke camping er vol mee.

Deze campert, beter bekend als de Marchi Mobile Elemment Viva, is al voor jou voor zo’n €2,5 mln. Bestel hem vandaag nog.

cockpit
Megacamper

Campert 2

campert

Megacamper

Reacties

Reacties

3 Reacties »

  1. Jasper april 3, 2013 at 09:20 -

    Deze is wel heel dik!

  2. awesome april 3, 2013 at 11:16 -

    Agreed!

Laat een reactie achter »

You must be logged in to post a comment.