Portable koffiezetapparaat

JW april 9, 2013 0
Portable koffiezetapparaat

Kamperen doen we liever sowieso niet, waarschijnlijk zal deze uiterst ongemakkelijk situatie zich alleen voordoen onder ernstige bedreigingen en geestelijke mishandeling. Maar mocht dan ooit zover komen dat we er aan moeten geloven, hebben we 3 dingen sowieso nodig: een op zijn minst enigzins ontspannen camper, een zaklamp waarmee je ook vierkant kan schijnen en natuurlijk een espressoapparaat. Want waar zouden we in hemelsnaam zijn zonder koffie.

Nu is het zo dat er op Kickstarter een tegelijkertijd briljant alswel volledig stompzinnig project staat. Op het moment kun je namelijk de Portable Nomad Espresso Machine vinden. Hij is klein, – vandaar wellicht de naam portable – licht van stuk, – vandaar wellicht de naam portable – en makkelijk te gebruiken. Het beste aan het apparaat, zo bepleiten de makers, is dat je geen stroom of batterijen nodig hebt voor het koffiezetapparaat. Man wat relaxed! Wat je slechts nodig hebt is koffie en warm water. Gelukkig is warm water makkelijk te vinden, het ligt in het bos, op de camping en natuurlijk op het strand, daar is godzijdank dus ook over nagedacht.

Wat is er dan zo dubbel aan dit koffiezetapparaat? Je hebt er niet zo heel veel aan, want als je gaat kamperen wil je natuurlijk op zijn minst een enorme camper en wil je helemaal niet zonder stroom zitten om vervolgens keihard te werken voor een karig bakkie espresso. Suggestie? Neem gewoon deze.

Koffiezetapparaat kamperen

Portable-Nomad-Espresso-Machine-1

Portable-Nomad-Espresso-Machine-2

Reacties

Reacties

Laat een reactie achter »

You must be logged in to post a comment.